Marmaralı Öğrenciler 10 Aralık İnsan Hakları Günü’nü Kutladılar

Özel Marmara Ortaokulu Sosyal Bilgiler Bölümü tarafından 10 Aralık  Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla hazırlanan kutlama programı Hasan Ali Yücel Salonu’nda sunuldu.

Günün anlamına uygun şiir dinletisi ile başlayan  törende,  Çizgilerle  İnsan Hakları  video gösterimi, sekizinci sınıflar tarafından hazırlanan drama etkinliği,  Maltepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı ile yapılan röportaj ve günün önemini vurgulayan şarkılardan oluşan  müzik dinletisi yer aldı. Düzenlenen etkinlik sayesinde öğrencilerimiz  hem Sosyal Bilgiler dersinde öğrendikleri kavramları pekiştirme, hem de insan hakları konusunda duyarlılıklarını geliştirme fırsatı bulmuş oldular.

Programın hazırlanması ve sunumu aşamasında emeği geçen Sosyal Bilgiler Bölümü’ne, etkinlikte görev alan öğrencilerimize ve desteklerini hiç esirgemeyen Müzik bölümüne teşekkür ederiz.