OKUL SPORLARI YÜZME MİNİKLER KATEGORİSİ İSTANBUL ANADOLU YAKASI BİRİNCİLİĞİ YARIŞMASI

Özel Marmara İlkokulu Yüzme takımı öğrencilerimiz 08-09 Mayıs 2018 tarihlerinde okul sporları minikler kategorisi yüzme il birinciliği yarışmalarına katılmışlar ve okulumuzu başarıyla temsil etmişlerdir. Yarışmada minik kız takımız İstanbul Anadolu yakası 2. si olmuştur.

Tozkoparan kapalı yüzme havuzunda düzenlenen yarışmalarda emeği geçen öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Öğrencilerimizin bireysel başarıları;

Begüm Örge     100 metre kelebekte 2.lik

50 metre kurbağalamada 4.lük
Derin Sayın       100 metre kelebekte 3.lük

10 Yaş 4 x 50 Serbest Bayrak Kızlar 2.lik (Begüm Örge, Irmak Eren, Derin Sayın,  Defne Mira Gezmiş)

10 Yaş 4 x 50 Karışık Bayrak Kızlar 2.lik (Begüm Örge, Derin Sayın, Irmak Eren, Defne Mira Gezmiş)

Okulumuzu temsil eden öğrencilerimiz;

Begüm Örge