ÖZEL MARMARA İLKOKULU VE ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ ULUDAĞ’ DA

Beden Eğitimi Zümresi tarafından, her yıl Özel Marmara Ortaokulu öğrencileri için düzenlenen Kayak Eğitim Kampı bu sene ilkokul öğrencilerinin de katılımıyla 11-14 Ocak 2018 tarihleri arasında, Uludağ Karinna otelde gerçekleştirildi.  4, 5 ve 6. sınıflardan 21 öğrencinin ve beden eğitimi öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleşen kayak eğitim kampı, öğrencilerimiz açısından hem eğitici hem de eğlenceli geçmiştir. Kayak eğitmenleri tarafından temel ve ileri seviyede alınan 4 günlük eğitimin ardından öğrencilerimiz kayak rozeti ile ödüllendirildiler.

Kayak Eğitim kampımıza katılan öğrencilerimizi tebrik eder, kayak sporunda göstermiş oldukları başarılarının devamını dileriz.