ÖZEL MARMARA ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ HARİTA İLE YÖNLERİNİ BULMA YARIŞMASINDA ÜÇÜNCÜ OLDULAR

Özel Marmara Ortaokulu öğrencilerimiz 12.03.2018 tarihinde Faruk Yalçın Botanik Parkı ve Darıca Hayvanat Bahçesi’nde Vahşi Yaşam Günü için Soyu Tükenen Hayvanları koruma amacıyla gerçekleşen oryantiring müsabakalarına katılmışlardır.

Oryantiring müsabakalarına okulumuzu temsil etmek üzere  Doğa Dostları Kulübü, Eko-okullar ve ÇEP projelerinden de  öğrenciler katılmıştır. Müsabakada  üçüncü olan  öğrencilerimiz, ani ve doğru karar verebilme yeteneklerini olgunlaştıran, takım olma duygusunu hissettiren ve harita ile yön bulmalarını sağlayan bu yarışma ile heyecanı doruk noktasında yaşadıkları ve tebessümün yüzlerinde eksik olmadığı keyifli bir gün geçirmiş ve okulumuzu en iyi şekilde temsil etmişlerdir.

Yarışmada emeği geçen öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.