ÖZEL MARMARA ORTAOKULU 6. SINIF ÖĞRENCİLERİ ÇANAKKALE GEZİSİNDEYDİ

Özel Marmara Ortaokulu 6. sınıf öğrencileri 3 - 4 Mayıs 2019 tarihinde Sosyal Bilgiler Bölümü tarafından düzenlenen Çanakkale gezisine katıldılar. Öğrencilerimiz, rehberimiz eşliğinde Conkbayırı, 57. Alay Şehitliği, Çanakkale Şehitler Abidesi, Truva Antik Kenti, Nusret Mayın Gemisi, Çimenlik Kalesi ve Deniz Müzesi’ni ziyaret ederek tarihi dokuyu ve Mustafa Kemal Atatürk’ün ve şehitlerimizin kahramanlık göstererek bizlere bıraktıkları toprakları görme, öğrenme fırsatı yakaladılar. Sosyal Bilgiler dersinde öğrendikleri bilgileri pekiştiren öğrencilerimiz, aynı zamanda arkadaşlarıyla beraber keyifli zaman geçirmiş oldular.

Gezi boyunca öğrencilerimize rehberlik eden ve geziyi düzenleyen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.