ÖZEL MARMARA ORTAOKULU 8.SINF ÖĞRENCİLERİ İŞ BANKASI MÜZESİ GEZİSİNDE

Özel Marmara Ortaokulu 8.sınıf öğrencilerimiz, Eminönü'ndeki  İş Bankası Müzesi'ne ziyaret gerçekleştirdiler.Milli Mücadele'nin 100.yılı nedeniyle İş Bankası'nın düzenlediği İstiklal Sergisi'ni gezen öğrenciler; yüzlerce fotoğraf, belge, obje ve video yardımıyla Atatürk'ün liderliğinde milletle el ele gerçekleştirdiği Milli Mücadele'nin izini sürdüler. Cumhuriyet döneminin ilk bankası olan İş Bankası'nın kuruluşundan bu güne devam eden öyküsünü rehber eşliğinde dinleyen öğrenciler, sergi alanını gezdikten sonra, tarihi Sultanahmet Köftecisi'nde öğle yemeklerini yediler.  T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersinde işledikleri konuları pekiştirme olanağı bulan öğrencilerimiz, keyifli bir gezinin ardından okula döndüler.