ÖZEL MARMARA ORTAOKULU İSTANBUL’UN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 96. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

İstanbul’un düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümü nedeniyle 7 Ekim Pazartesi günü Hasan Ali Yücel Konferans Salonu’nda düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Öğrencilerimizin günün anlam ve önemi ile ilgili yaptığı sunumun ardından bir video gösterisi ve İstanbul şiirleriyle devam eden program “İstanbul” temalı şarkılardan oluşan kısa bir müzik dinletisi ile son buldu.

Yüzyıllardan beri dünyanın en önemli şehirleri arasında yer alan, Avrupa, Asya ve Afrika kıtalarının kesiştiği bölgenin tartışmasız tek hâkimi olan, dört farklı imparatorluğa başkentlik yapan İstanbul’umuzun düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümü kutlu olsun.