ÖZEL MARMARA ORTAOKULU SINIFLAR ARASI VOLEYBOL TURNUVASI

Okulumuz öğrencilerinin sosyal ve sportif gelişimlerine katkıda bulunmak ve öğle saatlerini nitelikli değerlendirmelerini sağlamak amacıyla ortaokul bünyesinde sınıflar arası voleybol turnuvası düzenlenmiştir. 05 Aralık 2017 tarihinde başlayan ve 04 Ocak 2018 tarihinde sona eren turnuvalar sonucunda öğrencilerimiz son derece başarılı bir şekilde ve fair-play ruhu içerisinde mücadele etmişlerdir. Maçlarda mücadele eden ve turnuva süresince arkadaşlarını destekleyen tüm öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Turnuvalar sonucunda 6. sınıflar ve 7, 8. sınıflar kategorilerinde dereceye giren sınıflarımız şu şekilde sıralanmıştır:

6. Sınıflar                               7. ve 8. Sınıflar

6E 1.lik                                              8C 1.lik