Özel Marmara İlkokulu-4.Sınıf Öğrencilerimiz Anıtkabir’de Atatürk’ün Manevi Huzurundaydılar

Özel Marmara İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri çağdaş Türkiye’nin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Anıtkabir’de saygı, sevgi, minnet ve özlemle andılar.

04 Mayıs Perşembe günü Atatürk ve Kurtuluş Savaşı Müzesi’ni gezdikten sonra ‘Atatürk’ün Mozolesine Çelenk Koyma Töreni’ ne katılan öğrencilerimiz Atatürk’ün manevi huzurunda Ata’mızın onlara emanet ettiği Cumhuriyetin bekçileri olduklarını ifade ettiler.

 Müdür yardımcısı Fikriye Şamdan Anıtkabir anı defterini ‘Çocuklarımıza ‘bilimsel, laik ve demokratik bir eğitim sunmak ve çağdaş uygarlığa ulaşmak için Marmara Eğitim Kurumları olarak var gücümüzle çalışıyoruz. Bu yolda en büyük rehberimiz , fikirlerin ve bizlere emanet ettiğin cumhuriyetin aydınlanma meşalesidir.’  ifadelerini yazarak imzaladı.

Ankara gezisinin 2. gününde Etnografya Müzesi, 1. Meclis Binası, Cumhuriyet Müzesi,         2. Meclis Binası, MTA Enerji Parkı ve Tabiat Müzesi’ni öğretmenleri ve tur rehberleri eşliğinde bilgilendirilerek gezen öğrencilerimizin Ankara Gezisi 05 Nisan Cuma  günü  22:30’da kampüsümüzde sona erdi.

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.