Özel Marmara Ortaokulu Masa Tenisi Turnuvası

Okulumuz öğrencilerinin sosyal ve sportif gelişimlerine katkıda bulunmak ve öğle saatlerini nitelikli değerlendirmelerini sağlamak amacıyla Ortaokul bünyesinde Masa Tenisi turnuvası düzenlenmiştir. 03 Nisan - 02 Mayıs 2019 tarihileri arasında düzenlenen turnuva sonucunda öğrencilerimiz son derece başarılı bir şekilde ve fair-play ruhu içerisinde mücadele etmişlerdir. Maçlarda mücadele eden ve turnuva süresince arkadaşlarını destekleyen tüm öğrencilerimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.

Turnuvalar sonucunda 5. 6. sınıflar ve 7. 8. sınıflar kategorilerinde dereceye giren öğrencilerimiz şu şekilde sıralanmıştır.

5.ve 6. Sınıflar                                               7. ve 8. Sınıflar

Erhan Muratoğlu        1.lik                            Onur Furkan Göksel   1.lik

Demir Selbes              2.lik                            Başar Sever                2.lik

Kemal Efe Artar         3.lük                           Alper Şakım               3.lük