Özel Marmara Ortaokulu Sınıflar Arası Voleybol Turnuvası

Okulumuz öğrencilerinin sosyal ve sportif gelişimlerine katkıda bulunmak ve öğle saatlerini nitelikli değerlendirmelerini sağlamak amacıyla Ortaokul bünyesinde sınıflar arası Voleybol turnuvası düzenlenmiştir. 11 Aralık 2018 tarihinde başlayan ve 08 Ocak 2019 tarihinde sona eren turnuvalar sonucunda öğrencilerimiz son derece başarılı sportmence ve fairplay ruhu içerisinde mücadele etmişlerdir. Maçlarda mücadele eden ve turnuva süresince arkadaşlarını destekleyen tüm öğrencilerimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.

Turnuvalar sonucunda 5. 6. sınıflar ve 7. 8. sınıflar kategorilerinde dereceye giren sınıflarımız şu şekilde sıralanmıştır.

5.ve 6. Sınıflar                                   7. ve 8. Sınıflar

6B 1.lik                                              8A 1. lik