SAĞLIKLI BESLENME SEMİNERİ

11 Aralık 2019 Perşembe günü öğrencilerimizin beslenme konusunda bilincini artırmak, sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandırmak amacıyla Maltepe Üniversitesi diyetisyeni Özge Yılmaz tarafından İlkokul ve Ortaokul öğrencilerimize Sağlıklı Beslenme, Okul Takımları sporcuları ve velilerine Sporcu Beslenmesi konulu seminer verilmiştir.

Seminerde besin içerikleri ve görevleri anlatılmış, sağlıklı ve sağlıksız beslenme örnekleri verilmiş, sporcularda müsabaka öncesi ve sonrası beslenme konuları üzerinde durulmuştur. Öğrencilerin ve velilerimizin ilgiyle dinlediği ve sorularıyla katıldıkları seminerimize katkılarından dolayı Özge Yılmaz’a teşekkür ederiz.