SATRANÇTA FİNALDEYİZ !

12 – 15 Aralık  2017  tarihlerinde Türkiye  Satranç  Federasyonu işbirliği ile İstanbul Okullar arası İl Birinciliği  turnuvası düzenlenmiştir.

Satranç takımı öğrencilerimiz Minikler ve Küçükler  kategorilerinde okulumuzu başarıyla temsil etmiştir. Minikler kategorisinde yarışan öğrencilerimiz, Eray Ahmet Öztürk, Oğuz Eroğlu, Deniz Şahin ve Toprak Çağan Kara katılan 50 okul arasında takım olarak üçüncü olmuş ve bir kez daha bizleri gururlandırmıştır. Kazandıkları başarı sertifikaları ile kürsüye çıkan öğrencilerimiz Şubat ayında yapılacak olan final yarışmalarına katılma hakkı elde etmiştir.

Öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.