Shogi Ustası Madoka Kitao Marmara'da

Japon satrancı olarak da bilinen shogi oyunu, Japonya’nın geleneksel ve en önemli oyunlarından biridir. Dünyaca tanınmış 2 dan profesyonel shogi oyuncusu Madoka Kitao 25 Şubat-1 Mart 2019 tarihleri arasında İstanbul’da çeşitli eğitimler verecek ve seminerlere katılacak. 

Dört önemli shogi kitabı olan  Madoka Kitao, shogi oyununu dünyaya tanıtma ve yayma misyonunu kendisine görev edinmiştir. Başta Almanya, Fransa, Polonya, Belarus, Rusya, Kanada ve ABD olmak üzere birçok ülkede shoginin altyapısının kurulmasında önemli rol oynamıştır. Ayrıca çocuklara shogi oyununu daha basit olarak anlatıp sevdirecek Dobutsu shogi oyununun tasarımcısı ve yaratıcısıdır.

Japon akıl oyunları kurumu olan Tenshi Jyuku'nun kurucusu Mert Gürgüç tarafından Türkiye’ye davet edilen ve Marmara Eğitim kurumları tarafından misafir edilen Madoka Kitao 27 Şubat Çarşamba ve 01 Mart Cuma günleri okulumuzda seminer ve eğitim verecek, öğrencilerimizi Shogi ile tanıştıracaktır. Kendisine hoş geldiniz diyor, Mert Hoca'mıza katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. 

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.