Uluslararası Kanguru Matematik Sınavı’nda Finaldeyiz

Fransa merkezli "Kangourou Sans Frontieres" derneğine bağlı olarak 70'e yakın ülkede yapılan Kanguru Matematik Sınavının ilk aşaması Mart ayının üçüncü haftasında okulumuzda uygulanmıştı. Açıklanan sınav sonuçlarına göre 18 öğrencimiz ilk yüzde beşlik dilime girerek büyük başarı göstermiş ve final sınavına katılmaya hak kazanmıştır.

Finale kalan öğrencilerimiz 4.sınıflardan Berk Tuna Pak, Zeynep Korucuoğlu, Zeynep Nazlı Kaya, Duru Küçük; 5.sınıflardan Ozan Öcalan; 6.sınıflardan Demir Selbes, Yiğit Bakan, İlker Şahsuvaroğlu, Eda Torun, Yiğit Sevinç, Tuğçe Çakmak, Ayşe Sena Güneş, Hadi Ege Kasırga, Zeynep Felek; 8.sınıflardan Halit Bora Yıldırım, Deniz Şamdan, Can Karamızraklı ve Emir Fikret Satı.

Öğrencilerimize, 4 Mayıs 2019 tarihinde girecekleri final sınavında başarılar dileriz.