18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı

Özel Marmara Ortaokulu öğrencileri Çanakkale Zaferi’nin 102. yıl dönümü nedeniyle hazırlanan anma programıyla atalarımızın tarihin silinmez sayfalarına altın harflerle yazdığı büyük zaferin coşkusunu yaşadılar. Koromuzun seslendirdiği zafer türküleri ile başlayan program videolar, 6. sınıf öğrencilerimizin seslendirdikleri asker mektupları, 5. sınıf öğrencilerimiz tarafından sunulan oratoryo ile devam etti. 6. sınıf öğrencilerimiz tarafından sergilenen zeybek gösterisi ile renklenen, şehit ve gazilerimizin yüksek milli şuurunu daha kuvvetli hissetmemizi sağlayan program, izleyenlere gururu, zafer çoşkusunu ve hüznü aynı anda yaşattı.

Programa emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.