Cambridge English Sınavları Okulumuzda

Bodrum Marmara Koleji olarak yabancı dil öğreniminin çocuklarımızın dünyaya açılması için en önemli gereklilik olduğu bilinciyle Cambridge English Sınavları Yetkili Merkezi Address Education Center ile işbirliği yaparak öğrencilerimize bu sınavlara katılma ve dil seviyelerini uluslararası bir platformda değerlendirme olanağı sunmaktayız.

 - CAMBRIDGE YLE SINAVLARI (STARTERS - MOVERS - FLYERS)

Geçen senelerde olduğu gibi bu senede Türkiye’nin birçok şehrinde düzenlenecek olan Cambridge Young Learners Examinations (YLE) olarak bilinen sınavlar özellikle 8–12 yaş arası çocuklara yönelik olarak tasarlanmıştır. Bu sınavlar, öğrencilerin uluslararası bir standartta İngilizce öğrenmelerini ve onları ileride girecekleri İngilizce sınavlarına alıştırmak amacıyla hazırlanmış olmakla beraber İngilizce öğreniminde başarıyı teşvik eden ve öğrencilerin dil becerilerini gösteren sınavlardır.

 Cambridge YLE sınavlarına ile ilgili detaylı bilgi için linke tıklayınız

 - CAMBRIDGE KET - PET - FCE SINAVLARI

Her yıl Türkiye’nin bir çok şehrinde düzenlenen Cambridge Key English Test (KET - A2 seviyesi), Preliminary English Test (PET - B1 seviyesi) ve First Certificate in English (FCE - B2 seviyesi) sınavları, Cambridge Üniversitesi'nin bir kuruluşu olan Cambridge ESOL (Ana Dili İngilizce Olmayanlar İçin İngilizce) tarafından düzenlenen genel İngilizce sınavlarının ilk üç düzeyini oluşturmaktadır. Bu sınavlar İngilizce düzeyini; okuma, yazma, dinleme ve konuşma alanlarındaki kabiliyetlerine göre ölçmektedir.

 Cambridge KET - PET - FCE sınavları detaylı bilgi için lütfen tıklayınız

 Cambridge English Sınavlarına son başvuru tarihi 4 Nisan Çarşamba günüdür. Bu sınavlara okulumuz dışından da adaylar katılabilirler.

Sormak istedikleriniz için lütfen [email protected] adresine eposta gönderiniz.

 CAMBRIDGE ENGLISH SINAVLARI BAŞVURU FORMU için lütfen tıklayınız.

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.