Çanakkale Zaferi

Bodrum Marmara Koleji Atatürk Kültür Merkezi'nde bugün gerçekleşen Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma gününün 103. yıl dönümü etkinliği yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Etkinliğimize Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve Çanakkale'de şehit olan askerlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu sonrasında İstiklal Marşı'nın hep beraber okunması ile başlanıldı.
İlkokul öğrencilerimiz şiirlerini okumak için sahne aldıktan sonra öğrencilerimiz tarafından hazırlanan Çanakkale tiyatral gösterisi, izleyicileri adeta Çanakkale savaşlarının yaşandığı dönemlere götürdü.
İçimizde hiç sönmeyen Çanakkale ruhunu bizlere yeniden yaşatan öğrencilerimize ve onlara rehberlik eden öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

Bodrum Özel Marmara Koleji olarak başta Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Çanakkale şehitlerimizi minnet ve saygı ile anıyoruz.