MARMARA EĞİTİM KURUMLARI AÇILIŞ TÖRENİ

2017-2018 Eğitim-öğretim yılı açılış töreni 4.sınıf, ortaokul, lise öğrencileri ile öğretmenler, idareciler ve Genel Müdürümüz Elif Şimşek’in katılımıyla amfi tiyatroda yapıldı.

Tören Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Anaokulu Müdürü Özlem Görür, İlkokul-Ortaokul Müdürü Yasemin Yılmaz, Liseler Müdürü Mehmet Alkan’ın konuşmalarıyla devam etti. Ardından ilk ders konuşmasını yapmak üzere Maltepe Üniversitesi IB Koordinatörü Jale Onur kürsüye davet edildi. Törenin sonunda, okul orkestrasının mini konserine öğrenciler coşkuyla eşlik ettiler.

İlkokul 1, 2 ve 3. sınıf öğrencileri ise öğretmenleri ile beraber Hasan Ali Yücel konferans salonunda yapılan açılış törenine katıldılar.

Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize saygı ve sevgi dolu, Atatürk ilke ve inkılaplarının ışığında, bilimin ve evrensel değerlerin yolunda ilerleyecekleri güzel bir eğitim-öğretim yılı diliyoruz.