Öğrenci Birliği Başkan Seçimleri

11 Ekim 2018 Perşembe günü okulumuzda  Öğrenci Birliği Başkan Seçimleri yapılmıştır.

Milli Eğitim Bakanlığının Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Yönergesine göre,  bu seçim süreci ile öğrencilerimizde, demokrasi kültürünün oluşturulması, hoşgörü ve çoğulculuk bilincinin geliştirilmesi, seçme, seçilme ve oy kullanma kültürünün kazandırılması amaçlanmıştır.

Huzur ve güven ortamında gerçekleşen seçimlerde, çoğunluğun oylarını alarak Özel Marmara İlkokulu öğrenci birliği başkanlığına 4. Sınıf öğrencilerinden Neva AKIN, Özel Marmara Ortaokulu öğrenci birliği başkanlığına 8. Sınıf öğrencilerinden Mehmet Kaan ERSAN seçilmiştir.

Başkanlarımızı tebrik eder, oy kullanan tüm öğrencilerimize ve Rehberlik Bölümü öğretmenlerimize teşekkür ederiz.