Okul Müdürümüzden

ilkokul

Değerli Veliler, Saygıdeğer Öğretmenler, Sevgili Öğrenciler

Marmara Eğitim Kurumları bünyesinde bulunan Bodrum Özel Marmara İlkokulu, alanında uzman akademik kadrosu ve yöneticileriyle dünya standartlarında eğitim veren bir okul olarak 1998 yılından itibaren eğitim camiasında yerini almıştır.

Atatürk ilke ve inkılapları ışığında ulusal kimliği ile gurur duyan, bilgi çağının gerektirdiği donanıma, küresel bakış açısına ve 21. yüzyıl becerilerine sahip bireyler yetiştirmeyi misyon edinen okulumuzda öğrencilerimiz, fen ve bilgisayar laboratuvarlarının yanı sıra zengin kütüphanemizin imkânlarından yararlanır. İlkokul üçüncü sınıfta İngilizcenin yanında ikinci bir yabancı dille de tanışan öğrencilerimiz dünya vatandaşı olmaya bir adım daha yaklaşır.

Bodrum Özel Marmara İlkokulu öğrencileri, sadece bilgiye sahip olmayı değil onu doğru ve faydalı bir şekilde yaşamlarında kullanmayı öğrenir.

Farklılaştırılmış öğretim yöntemleriyle her öğrencinin bireysel özelliklerine hitap eden bir eğitim anlayışıyla okulumuz, bilgiyi neden ve ne kadar öğrenmesi gerektiği bilincini ona kazandırır. Böylelikle öğrencimiz bu bilgileri yaşamsal becerilere dönüştürerek hayata bir adım önde başlar.  Kendi öğrenme stilini keşfeden öğrencimiz başarılı bir hayatın kapılarını aralarken öğrenmenin keyfini yaşayan mutlu çocuklar olarak yetişir.

Sanat ve sporu da bünyesinde barındıran bütüncül yaklaşımla her öğrencinin en az bir sanat ve spor dalında kendini yetiştirmesini hatta bu dallarda başarı göstermesini hedefleyen okulumuz,  her türlü donanıma sahip olarak öğrencilerimize hizmet vermektedir.

Tüm bu güzellikleri birlikte yaşamanın verdiği mutlulukla sizleri kucaklıyorum.

Sevgiyle kalın…

Sibel ÖZSÖĞÜT