Okulumuz Satranç Turnuvası

Özel Marmara İlkokulu 1.Satranç Turnuvası 27- 28 Mayıs 2017 tarihinde Türkiye Satranç Federasyonu işbirliği ile okulumuz havuz başında toplamda 19 okulun katılımıyla gerçekleşmiştir.

Cumartesi sabah saat 10.00 da İstiklal Marşı ve hakemlerin açılış konuşması ile başlayan turnuvamızda toplamda 6 tur oynanmış satranca gönül vermiş küçük ve minik sporcular iki gün boyunca centilmence yarışmışlardır. Pazar günü saat 17.00 de yapılan ödül töreninin ardından sona eren turnuvamızı küçükler takımımız birinci olarak tamamlamıştır.

Etkinliğe katılan tüm öğrencilere ve öğretmenlerine teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.