Özel Marmara Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencileri Çanakkale Gezisindeydi

Özel Marmara Ortaokulu 5. sınıf öğrencileri 21 - 22 Ekim tarihlerinde Türkçe - Sosyal Bilgiler Bölümü tarafından düzenlenen Çanakkale Gezisine katıldılar. Gezi boyunca kıyılarıyla Avrupa ve Asya’yı birleştiren, Marmara ve Ege Denizi’ni birbirine bağlayan, Çanakkale Savaşı’nın en kanlı çarpışmalarının yaşandığı, çok sayıda şehitlik, anıt ve müzenin bulunduğu eski uygarlık merkezlerinin beşiği olan “Çanakkale” öğrencilerimize tanıtıldı. Sosyal bilgiler derslerinde öğrendikleri bilgileri pekiştirmiş olan öğrencilerimiz, gezi aracılığıyla eğlenirken öğrenmiş oldular.

Gezi boyunca öğrencilerimize rehberlik eden ve geziyi düzenleyen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.