Özel Marmara Ortaokulu Tenis Takımları İstanbul İl Birinciliğinde Yarıştılar

Özel Marmara Ortaokulu Tenis Takımlarımız 06 – 10 Mart 2017 tarihlerinde Taç spor tesislerinde düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığı Okullar arası Tenis İl Birinciliği Turnuvasına katıldı. Tüm ilçelerin takımlarının bir arada olduğu Tenis Şampiyonasına en güçlü raketler katıldı.  Tenis takımlarımız zorlu maçlara imza atarken en güçlü raketleri elemişler ve İstanbul İli çapında çeşitli dereceler elde etmişlerdir.

Tenis takımlarımız okulumuzu en iyi şekilde temsil etmiştir. Müsabakalarda emeği geçen öğretmenlerimizi ve sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Küçük Kızlar Tenis Takımı Grup Dördüncüsü olmuşlardır; Ayşesu Bayhan, Zeynep Derin Karagül

Küçük Erkekler Tenis Takımı Grup Dördüncüsü olmuşlardır; Deniz Poyraz Hasırcı, Arda Aydınoğlu, Barış Kemal Gür, Yiğit Güzel, Onur Günel

Yıldız Kızlar Tenis Takımı Grup İkincisi olmuşlardır; Deniz Çelik, Zeynep Duru Özkan

Yıldız Erkekler Tenis Takımı Grup Üçüncüsü olmuşlardır; Mert Yılmaz Öztürk, Orkun Şefik, Seçkin Ata Sezgin, Ali Ömer Cansızoğlu, Görkem Baba, Aykan Yılmaz