Pi Gününü Coşkuyla Kutladık

14 Mart 2017 tarihinde, Hasan Ali Yücel salonunda ‘Dünya Pi Günü’ 5,6 ve 7. Sınıf öğrencilerimizin katılımıyla kutlandı. Sadece pi sayısı ile ilgili bilgilere değil, hayatımızın birçok alanında yer alan matematik konularına da değinildi. Öğrencilerimiz hazırladıkları; matematiğin önemini belirten sunumlar, Matematiğin doğuşu ve ulu önderimiz Mustafa Kemal Ataturk’ün matematiğe katkılarını içeren görüntüler, resfebe çalışmaları ve dans gösterileriyle coşkulu bir etkinlik gerçekleştirdiler. Matematik ve sanatın bir araya gelmesiyle zenginleştirilen program öğrencilerin tasarladıkları pi t-shirtleri defilesi ve danslarla son buldu.

Programın hazırlanmasında emeği geçen öğrencilerimize ve matematik bölümü öğretmenlerine teşekkür ederiz.