TEOG Başarılarımız

Özel Marmara Eğitim Kurumları olarak öğrencilerimize yaşam becerileri edindirmenin yanı sıra akademik başarılarında da hedeflediğimiz noktaya ulaşmış olduğumuzu görmek bizleri ayrıca onurlandırmaktadır.

Tüm öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve değerli velilerimizi kutluyor, öğrencilerimizin bundan sonraki eğitim süreçlerini de başarıyla tamamlamalarını diliyoruz.

2014-2015 Okulumuz öğrencilerinin kazandıkları okulların listesine ulaşabilmek için, Tıklayınız.

2015-2016 Okulumuz öğrencilerinin kazandıkları okulların listesine ulaşabilmek için, Tıklayınız.

2016-2017 Okulumuz öğrencilerinin kazandıkları okulların listesine ulaşabilmek için, Tıklayınız.