Ulu Önder Atatürk’e Saygı ve Özlemle…

Ölümünün 77. Yıldönümünde Bodrum Marmara Kolejinde düzenlenen anma töreni, derin bir anlam ve hüzün içerisinde gerçekleşti. Saat 09.05’te Atatürk Heykelinin önünde siren sesleri eşliğinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından, tüm öğrenciler getirdikleri çiçekleri Atatürk heykelinin önüne bırakarak anma töreni için konferans salonuna geçtiler. İlkokul Müdürü Nil ŞAHİNOĞLU’nun ve Okul Müdürü Demet Soytürk BARIN’ın yaptıkları konuşmayla başlayan tören, video gösterileri, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin görev aldığı kısa canlandırmalar, şiir sunumları, “Atatürk’ün Bilinmeyen Yönleri” ve “Atatürk’ün Kişisel Özellikleri” konulu sunumlar ve koro çalışmalarıyla katılan tüm velilere, öğrenci ve öğretmenlere duygusal anlar yaşattı.

Atatürk’ü anmaktan çok onu anlamaya, onu düşünmekten çok onun gibi düşünüp onun kadar özveriyle çabalamaya ihtiyaç duyduğumuz günler yaşadığımız bugün de, Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha rahmet ve şükranla anıyoruz.