YENİ YIL KONSERİ

Müzik Sanatı etkinliklerine katılan öğrencilerimiz 29.12.2016 Perşembe günü çalışmalarını başarılı bir konserle sundular.

Müzik sanatını, kendilerine sosyal bir hobi olarak seçen öğrencilerimiz çalışmalarını, sanat derslerinde, okul çıkışlarında ve hafta sonlarındaki müzik kurslarında sürdürmektedirler. Dinlenme zamanlarını böyle bir uğraşla değerlendiren öğrencilerimiz bu güzel dinletiyi aileleri, öğretmenleri ve arkadaşları ile paylaştılar.

Müzik öğretmenleri tarafından hazırlanan programda öğrencilerimizin edindikleri tecrübenin ise kişisel gelişimlerine ve gelecekteki yaşamlarına katkısı ise sonsuzdur.

Konserde emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

KONSERE ÇIKAN ÖĞRENCİLERİMİZ

Nazlı Deniz TOPTANİ, Mina ERSOY, Nur İpek ALKOY, Yiğit BAKAN, Defne DİSPERATİ,  Sidar KAYA, Tuana KUTLU, Defne AKIN, Asya Su GÖKKUŞ, Duru TOZLUYURT, Eda CESUR, Defne ATLI, Ege ONAT, Deniz ERDEN, Deniz ŞAHİNOĞLU, Deniz GÖRGÜ, Derin SAKARYA, Türkan TONGÜR, Suden CİDDİ, Ceren ÖNER, Deniz ŞAMDAN, Beril YILMAZ, Zeynep UTKU, İrem ÇELİK, Oğulcan BİNGÖL, Duru ORAN, Elif DENİZ, Barış Kemal GÜR, Deniz SARI, Alişan Eren KARAKUŞ, Bora ERDEN

 

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.