Ölçme Değerlendirme

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavı Hazırlık Çalışmaları

Değerli Velimiz,

11 ve 12. Sınıf öğrencilerimiz için sürdürdüğümüz YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) hazırlık çalışmalarına ait ders-etüt programına, sınav takvimine, uygulanan sınavların kazanımlarına ve sınav sonuçlarına aşağıdaki bağlantı adreslerinden ulaşabilrisiniz.

2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 11.-12. SINIFLAR
YKS | Ders-Etüt Programı Tıklayınız
YKS | Deneme Sınavı Takvimi Tıklayınız
Sınav Kazanımları Tıklayınız