10 Aralık İnsan Hakları Günü Kutlamaları.

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü, Birleşmiş Milletler tarafından kabul edilmiş ve 1948 yılından bu yana her yıl kutlanmıştır. İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’nin kabul edildiği gün olarak kutlanan 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda kabul edildiği gün itibariyle etkinliklerle kutlanmaktadır. Okulumuzun lise öğrencileri bugünü anmak ve günün önemini duyurmak adına düzenledikleri programda; insanın sahip olduğu hakları sıralayarak günümüzde yaşanan insan hakları ihlallerine örnekler vermiş, farkındalık yaratmak amacıyla müzik performansı ve şiirler ile destekledikleri çeşitli kısa oyunlar sergilemişlerdir.