19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, okulumuzda düzenlenen coşkulu bir törenle kutlandı. Uygulamalı Dersler Bölümünün sorumluluğunda düzenlenen törenimiz, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından 11-A sınıfı öğrencilerinin “Gençliğe Hitabe” sunumuyla devam etti. Atatürk ve Spor bayramı kapsamında okulumuzda düzenlenen Futbol turnuvası ve Masa Tenisi turnuvasının ödül törenleri gerçekleştirildi. Ardından Beden Eğitimi öğretmenimiz Bahar Bora Şentürk’ün çalıştırdığı 60 kişilik öğrenci grubu Tango, Rumba , Bachata, Bale, Modern dans, Jazz, Jive, Salsa ve Hip hop dans gösterilerini sahnelediler. Uygulamalı Dersler Bölüm Başkanımız Mehmet Eren’in piyano dinletisine öğrencilerimiz Waltz gösterisiyle eşlik etti.

Mustafa Kemal Atatürk’ün “Vatanın bütün ümidi ve geleceği size, genç nesillerin anlayış ve enerjisine bağlanmıştır.” sözünden esinlenerek hazırlanan kutlama programı büyük beğeni topladı. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.