ÖĞRENCİMİZİN İSPANYOLCA KONUŞMA YARIŞMASINDAKİ BAŞARISI

24 Şubat 2020 Pazartesi günü, FMV Özel Işık Lisesi Nişantaşı Kampüsü’nün düzenlediği ESPAÑOL EN IMAGENES 2020’de (İspanyolca Konuşma ve Poster Yarışması), öğrencimiz Lynn Tatari ikinci oldu.

Yarışmaya katılan 10. sınıf öğrencileri kendi tasarladıkları posterleri jürinin ve seyircilerin önünde 2. yabancı dil olarak öğrendikleri İspanyolca tanıttılar ve daha sonra jüri üyelerinin sordukları sorulara doğaçlama cevaplar verdiler. Yarışmanın bu seneki teması ise “arkadaşlık” oldu.

Marmara Koleji adına 10-A şubesinden Lynn Tatari ”La Amistad” adını verdiği resim çalışması ile yarışmaya katıldı. Cervantes Enstitüsü yöneticilerinin ve eğitimcilerin oluşturduğu jüri karşısında başarılı bir şekilde çalışmasını anlatan öğrencimiz Lynn Tatari, ikincilik ödülünü kazanmıştır. Kendisini tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.