ULUSLARARASI AVRUPA GENÇLİK PARLAMENTOSU’NDA EFE TAN ÇIBIKÇI ÜLKEMİZİ BAŞARIYLA TEMSİL ETTİ

Özel Marmara Fen Lisesi 11. sınıf öğrencisi ve EYP Kulübü üyesi Efe Tan ÇIBIKÇI, 14-22 Temmuz 2018 tarihinde Litvanya’nın başkenti Vilnius'ta gerçekleşen 87.Uluslararası Avrupa Gençlik Parlamentosu’nda ülkemizi Türkiye delegesi olarak başarıyla temsil etti.

Litvanya’da sekiz gün süren konferans programında “Avrupa gençlerinin zihinsel sağlığını iyileştirmek için nasıl adımlar atılabilir ?” konusuna ilişkin yürütülen çalışmalarda görev alan Efe Tan Çıbıkçı’nın, komitesi ile birlikte hazırladığı çözüm yollarını içeren raporu Avrupa Birliği’ne gönderildi.

Türk Büyükelçi Aydan Yamacan ve yönetim yetkililerinin, Türkiye’yi temsil eden delegasyonu tebrik etmek için düzenledikleri akşam yemeğine katılan öğrencimiz Efe tan Çıbıkçı: “Avrupa’nın geleceğine ilişkin sorunlara çözümler üreten Avrupa Gençlik Parlamentosunda Türkiye’yi temsil etmenin mutluluğunu ve onurunu yaşıyorum.” dedi.

    EYP(Avrupa Gençlik Parlamentosu) Kulübüne, tarih öğretmeni Zülal EROĞLU ve İngilizce öğretmeni Sitem SİPAHİ danışmanlığında katılan ve 21.Ulusal Avrupa Gençlik  Parlamentosu’nda  (21st National Selection Conference of EYP Turkey) yüzlerce öğrenciyi geride bırakarak Türkiye’yi Avrupa’da temsil eden Efe Tan ÇIBIKÇI’yı  uluslararası  üstün başarısından dolayı  tebrik ediyoruz.

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.