“10 TH GRADE DEBATE”

16 Aralık Cuma günü, Özel Marmara Koleji ve Özel Marmara  Fen Lisesi 10. sınıf öğrencileri İngilizce münazaraya katıldılar. Kura çekimi sonucu, Fen Lisesi 10-A ile Kolej 10-A eşleşirlerken; Kolej 10-B sınıfı da Kolej 10-C ile karşı karşıya geldi. Takımlar on beş gün boyunca  sınıflarını temsil etmek üzere çok yoğun çalıştılar. Kolej 11-C (Yabancı Dil Sınıfı) öğrencilerinin jüriliğinde iki münazarada tur atlayan takımlar Kolej 10-A ve Kolej 10-B sınıfları olmuştur. Bu iki sınıf 30 Aralık 2016 Cuma günü 10. sınıfların birincisini belirlemek amacı ile yapılacak İngilizce münazara için çalışmalara başlayacaklar. Kendilerine şimdiden iyi çalışmalar ve başarılar diliyoruz.