“HAYALİMİ PAYLAŞ”

Özel Marmara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Marmara Eğitim Kurumlarında öğretmenleri Zerrin Dinga önderliğinde “Hayalimi Paylaş” projesini yürütmektedirler. Bugüne kadar çok sayıda çocuğun hayalini gerçekleştiren öğrenciler, 20 Mayıs 2019 Pazartesi günü de bir başka çocuğu mutlu etmeyi başardılar. Gün sonunda çocuğun gözlerindeki pırıltı, onun mutluluğunun paha piçilmez olduğunun bir kanıtıydı.

Hayalimi Paylaş Projesi, merkezi Amerika’da bulunan Make a Wish/Bir Dilek Tut Türkiye Derneğinin 3-18 yaşları arasındaki, hayati hastalık taşıyan çocukların, en büyük hayallerini "Yaşama gün katamazsınız ama güne yaşam ekleyebilirsiniz!" sloganıyla bir gün içinde gerçekleştirerek yaşama tutunmalarını sağlarken, gönüllülük bilincini arttırma amacıyla lise ve üniversitelerde yürüttüğü bir sosyal sorumluluk projesidir