10 Aralık İnsan Hakları Günü Etkinliği

10 Aralık İnsan Hakları Günü kapsamında okulumuzun Hasan Ali Yücel Salonu’nda “Herkes eşit doğar.” sözü ile kadın hakları, çocuk hakları üzerinde farkındalık yaratmak amacıyla görseller ve drama gösterileri düzenlemiştir.

Görevli öğrenciler insan haklarının tarihsel sürecini anlatarak dünyanın daha iyi bir yer olması için insan haklarının dünyadaki tüm halkları koruduğunu ifade etmişlerdir. Drama gösterisi ile Marmara Koleji öğrencileri kadın hakları, çocuk hakları üzerine farkındalık yaratmak amacıyla oyun sergilemişler; dünyanın herkese ait olduğunu, herkesin yaşama hakkının var olduğunu ifade ederek etkinliği sonlandırmışlardır.

Etkinlikte emeği geçen öğretmenlerimizden Öznur Nesipoğlu, Derya Keçeci, Burcu Oraz, Zerrin Dinga ve katılım sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.