36. Vodafone İstanbul Maratonu

KOŞ Kİ HAYALLER PAYLAŞILSIN!

  Özel Marmara Anadolu Meslek Lisesi öğrencileri16 Kasım 2014 Pazar günü 36. Vodafone İstanbul Maratonu’na katıldılar. Dünyadaki kıtalararası koşulan tek maraton olan İstanbul maratonuna katılan 118 ülke sporcusu “İstanbul aşkına” ve “Bir sebebim var” diyerek koştu.

Özel Marmara Anadolu Meslek Lisesi öğrencilerinin de bir sebepleri vardı koşmak için. Beş yıldır okullarında Meslek Dersleri Öğretmeni İlknur AKGÜN danışmanlığında Bir Dilek Tut Türkiye Make a Wish Derneği ile ortaklaşa olarak yürütülen Hayalimi Paylaş Projesi kapsamında, 3-18 yaşları arasındaki hasta çocukların hayallerini gerçekleştirmek, onlarla bir günü ve hayallerini paylaşarak “Yaşamlarına belki bir gün değil ama günlerine yaşam katmak.”

Tüm dünyada olduğu gibi İstanbul Maratonu da koşarken çeşitli kuruluşlara bağış yapılmasını sağlamak isteyen sporcuların buluşma noktasıdır. Bu yıl Özel Marmara Anadolu Meslek Lisesi öğrencileri Hareket Candır! diyerek insanları yürümeye, koşmaya özendirirken Tohum Otizm Vakfı, Türkiye Omurilik Felçlileri derneği gibi kuruluşlara bağış toplayan bir ekiple Bir Dilek Tut Türkiye Make a Wish Derneği için koştular. Gönüllü öğrenciler tüm içtenlikleriyle yazdıkları mektuplarını kendi mail ve facebook guruplarında paylaşarak bağış yarışına girdiler.

16 Kasım Pazar günü10 km.lik maraton bölümünde İlayda ERDEMİR, Hazal ÇIKAR ve İlayda YAŞARAŞKAN koşarken,8 kmhalk yürüyüşünde de Burak Sezer YILDIRIM, Aslıhan ZANDAR, İdil BÜYÜKCANGAZ, Şevval YILDIZ, Buse ÇELİK, Buse ARAS, Melis BÜYÜKOĞLU, Şayen ÖZCAN ve Hazal ERKILIÇ öğretmenleri İlknur AKGÜN eşliğinde bağış yürüyüşlerini gerçekleştirdiler.

 

Ozel Marmara Anadolu Meslek Lisesi  Ozel Marmara Anadolu Meslek Lisesi  Ozel Marmara Anadolu Meslek Lisesi  Ozel Marmara Anadolu Meslek Lisesi  Ozel Marmara Anadolu Meslek Lisesi  Ozel Marmara Anadolu Meslek Lisesi  Ozel Marmara Anadolu Meslek Lisesi Ozel Marmara Anadolu Meslek Lisesi  Ozel Marmara Anadolu Meslek Lisesi  Ozel Marmara Anadolu Meslek Lisesi 

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.