4. Türkiye Değer Ödülleri’nde Maltepe İlçesi’nde 3 dalda 3 birincilik Meslek Lisesi öğrencilerinin

Özel Marmara Anadolu Meslek Lisesi’nin üç öğrencisi, Milli Eğitim Bakanlığı ve Ensar Vakfı Değerler Eğitimi Merkezi tarafından Türkiye genelindeki özel ve resmi ortaokul ve orta öğretim kurumlarını kapsayan    “Yardımseverlik” ana temasında düzenlenen 4.Türkiye Değer Ödülleri’nde Maltepe İlçesi’nde üç dalda birinci oldular.

“Değer Ödülü” kategorisinde Meslek Lisesi 12 A sınıfı öğrencisi Melisa Demir “Hayalimi Paylaş” projesindeki çalışması, “Eser Ödülü” kategorisinde de “Hayalim İstanbul” adlı filmle kısa film dalında 12 A sınıfı öğrencisi Burak Sezer Yıldırım ile “En güzel hediye gülümseme” adlı afişiyle afiş dalında 11 A sınıfı öğrencisi Buse Çelik çalışmalarıyla ilçe birinciliği ödülünü aldılar.

Türkiye Değer Ödülleri, öğrencilerde ve toplumda ahlakî değerler yönünden farkındalık oluşturmayı, topluma ve kişiye yararlı olacak temel değerleri gündeme getirerek bilinç kazandırmayı, öğrencilerin sosyal ve duygusal gelişimini desteklemeyi, evrensel, kültürel ve manevi değerlere sahip olarak, kendisiyle barışık, mutlu ve başarılı bir kişilik kazandırmayı amaçlamaktadır.