ALMANCA OKUMA YARIŞMASINDAYDIK

Marmara Eğitim Kurumları Kolej ve Fen Lisesinden Elif İpek İlan, Serhat Nişancı, Melis Duru Dönmez, Zeynep Gençman ve İrem Baştürk Almanca öğretmenleri Zafer Kızılcin ile birlikte Işık Lisesinin geleneksel Chamisso Almanca okuma yarışmasına katıldılar. İstanbul ve ülkemizin diğer illerinden katılımın bu kadar yüksek olması ikinci yabancı dile verilen değeri bir kere daha ortaya koymuştur. Değerlendirmeyi yapan değerli jüri üyelerinin her biri Almanca öğreniminde etkin rol oynarken tarafsız ve adil değerlendirmeleri bu yarışmanın daha keyifli geçmesini sağlamıştır.

Özel okul ve devlet okullarından 30 okul ve 75 öğrencinin katıldığı bu yarışmada çok büyük heyecanlar yaşandı. Kaybedenin olmadığı bu yarışmada arkadaşlarımıza okulumuzu başarılı bir şekilde temsil ettikleri için teşekkür eder ve başarılarının devamını dileriz.