Armabey Projesi

2006 yılında Özel Marmara Koleji, Beykent Okulları, Selanik Mamalouka Dil Okulları ve Aristoteleio Eğitim Kurumları arasında başlatılan Armabey Projesi kapsamında "Öğretmen Değişim Programı", "MUN Konferansı" ve "Sınıf Kardeşliği Projeleri" yürütülmektedir.

*öğretmen değişim programı, marmara koleji, beykent okulları ve selanik’teki mamalouka dil okulu arasında yürütülmekte olup her yıl şubat ayında 1 hafta süre ile marmara koleji ve beykent okullarından birer ingilizce öğretmeninin mamalouka okullarında ve karşılığında da mamalouka okullarında görev yapan öğretmenlerden birinin marmara koleji ve beykent okullarında görev yapması şeklinde yürütülmektedir.