BİR CIS AKREDİTASYONU ALMIŞ OKUL OLMAK NE ANLAMA GELİYOR?

Uluslararası Okullar Konseyi (CIS), okullar, yüksek öğretim kurumları ve bireylerle profesyonel hizmetler yoluyla uluslararası eğitimi şekillendirmek için işbirliği içinde çalışan bir üyelik topluluğudur.

CIS-akredite bir okulun özellikleri

CIS akreditasyonunun son ödülü, okulun uluslararası eğitimde yüksek mesleki performans standartlarına ulaştığını ve sürekli iyileştirme taahhüdüne sahip olduğunu göstermektedir. Özellikle; akreditasyon ödülü, okulun:

* öğrencilerine misyon ve vizyon adamıştır

* öğrencilerine, aileye ve topluma sunduğu hizmetleri derinden düşünmüştür.

* global olarak tanınan bir akreditasyon kurumundan doğrulama için zaman ve kaynak sağlar

* öğretim kalitesi, öğrenci öğrenmesi, hem de öğrenci korunması ve refahı kalitesine odaklanır

* öğrencilerin küresel vatandaşlık gelişiminde kararlıdır

* öğrenciler için uygun bir eğitim felsefesine sahiptir

* sadece sunabileceğini vaat eder

* kendi okul topluluğu ve akran değerlendiricileri tarafından düzenli değerlendirmeye açıktır

* gelecek için stratejik okul planlarının tüm alanlarında sürekli iyileştirme ister.

CIS Uluslararası Akreditasyonunun kalitesi ve titizliği, dünya çapında bakanlıklar ve eğitim departmanları tarafından kabul edilmektedir. CIS Uluslararası Akreditasyon süreci onaylanmıştır ve Ulusal Bağımsız Okullar Birliği (NAIS) Akreditasyon Komisyonu, Amerika Birleşik Devletleri'nde “akreditasyonları akredite eden” bir organ tarafından kabul edilmektedir. CIS Uluslararası akreditasyonu, Tayland'daki ONESQA, Avustralya'daki Devlet Eğitim Departmanları, Birleşik Krallık'taki İngiliz Uluslararası Okulları Konseyi ve diğerleri dahil olmak üzere diğer ülkeler tarafından uluslararası olarak onaylanır ve kabul edilir.

Bir organizasyon olarak, dünyanın en iyi üniversitelerinden 500'ü üyelik topluluğumuzun bir parçasıdır. CIS tarafından akredite edilmiş okullardan mezun olan öğrencileri, Kurumlarına kabul edilmek üzere hedef alan CIS Uluslararası Akreditasyon markasını tanır ve değer verir. Bu, CIS Uluslararası Akreditasyonunu yüksek kalitede bir işaret olarak doğrular ve bu nedenle CIS tarafından akredite edilmiş okulların öğrenci mezunlarına sağlanan uluslararası eğitimin kalitesini ve titizliğini onaylar. Buna göre, ABD ve dünyadaki üniversiteler ve kolejler, CIS tarafından akredite edilmiş okullardan öğrencilerin transkriptlerini tamamen tanır ve kabul eder.

Eğitimde uluslararası kabul görmüş bir mükemmellik sembolü olarak, üyelik ve akreditasyon, topluluk üyelerimize, öğrencilerimiz için mümkün olan en iyi bakım ve eğitim standartlarını elde ettiğimizi garanti eder.

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.