Bayrak törenleri, sabah yoklama ve etütleri

Çalışma haftası pazartesi günü Bayrak Töreni ile başlar ve cuma günü Bayrak Töreni ile biter. Öğrenciler ve öğretmenler Bayrak Törenlerine katılmak zorundadır.

• Öğrenciler konferans salonunda her sınıf  seviyesi  için  önceden  belirlenmiş  olan  bölümde otururlar.
  • Konferans salonuna yiyecek ve içecekle girilmez. Cep telefonu ve çağrı cihazları tören boyunca kapalı tutulur.
  • Bayrak Töreninde belirlenen öğrenciler bayrak ve flama tutma görevini yaparlar.
  • Görevli öğrenciler kılık ve kıyafetlerinin düzgün olmasına özen gösterirler.
  • Törende duyuru yapacak öğrenciler duyurularını önceden okul müdürünün onayını alarak yaparlar. Sabah ilk derste duyuru yapmak isteyenler, duyurularını bir gün önce saat 15:00'e kadar müdür asistanlarına teslim ederler. Duyuru, okul müdürü tarafından onayladıktan sonra yapılır.