Best Buddies Turkey Kulübü Atölye Etkinliği

Marmara Eğitim Kurumları bünyesinde 2013-2014 eğitim-öğretim yılında başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamındaki "Best Buddies Turkey Kulübü" nün 3. toplu buluşması 13 Haziran 2019 Perşembe günü gerçekleşti.

2018-2019 eğitim-öğretim yılının ilk aylarından itibaren çeşitli eğitim ve etkinliklere katılan 15 gönüllü proje destekçisi öğrencimiz, Best Buddies Turkey Kulübü öğretmenlerimiz  Damla ULUÖZ MEMİŞ ve Melek KARAHAN ile birlikte 13.06.2019 Perşembe günü Mediha Turhan Tansel Rehabilitasyon Merkezindeki arkadaşlarıyla “Düşler Akademisi”ne konuk oldu.

Maket ve mutfak atölyesi çalışmaları olmak üzere iki grup halinde ayrılan kulüp öğrencilerimiz ve Mediha Turhan Tansel Rehabilitasyon Merkezindeki arkadaşları  eğlenceli dakikalar yaşadılar.

Kulübümüzün  son toplu etkinliğinin 2019-2020 eğitim-öğretim yılının ilk aylarında yapılması planlanmakta olup ardından katılımcı öğrencilerimize sertifika dağıtımı yapılacaktır.