Bir Sorumluluğun Var Toplumsal Sorumluluk Sempozyumundaydık

İTÜ Okulları tarafından düzenlen ve gençliğin farkındalığını arttırarak toplumsal faydaya dönüştürmeyi amaçlayan “Bir Sorumluluğun Var!”  Sempozyumuna 28 Şubat Çarşamba günü Derin KARAMAN, Beril GÜNORAL, Göksu FIRAT ve Kaan ESER adlı öğrencilerimizle katıldık.

Sempozyumun açılış konuşması, toplumsal hizmet konusunda çok önemli çalışmalara imza atarak örnek oluşturan, İbrahim BETİL tarafından yapıldı.  Ardından sekiz sivil toplum kuruluşu, çalışmalarını ve projelerini “sürdürülebilirlik” temasına vurgu yaparak öğrencilerimizin seçtiği komitelerde tanıttılar ve öğrencilerimize eğitim verdiler.

Katılımcı öğrencilerin, yaşadıkları hayatın dışında başka hayatların da olduğuna dair farkındalık kazandıkları ve bu farkındalıkla bundan sonraki süreçleri rahatça yönetebilecekleri verimli bir eğitim aldıkları gözlemlendi.

• Gallery Image