EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ KONFERANSI

Güncel uygulama, yeni yaklaşımların yer aldığı, farklı seviye ve branşlarda eğitimde teknolojilerinin nasıl kullanıldığının örneklerini görebileceğimiz EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ KONFERANSI 26 Mart Cumartesi günü  300’den fazla sunum ve 2000’den fazla öğretmenin katılımıyla Yeditepe Üniversitesinde gerçekleştirildi. Özel Okullar Birliği’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği konferansa okulumuz Marmara Kolejinden Fizik Öğretmenimiz IB Examiner Özden ZORLU ve Marmara Koleji Öğrencimiz Hasancan ÖZTÜRK ile’’HAVA DURUMU İSTASYONU KURULUMU VE VERİLERİNİN EĞİTİM ORTAMINDA KULLANIMI’’ ile ilgili sunumu ile okulumuzu temsil ederken; Marmara Kolejinden Coğrafya Öğretmenimiz IB Examiner Necef ZALOĞLU ise ‘’IB DP SBS COĞRAFYA DERSLERİNDE TEKNOLOJİ KULLANIMINA UYGULAMALI ÖRNEK’’ adlı bir sunum ile okulumuzu temsil etmişler, bilgi ve tecrübelerini paylaşmışlardır. Teknolojinin eğitim ortamlarına etkili bir araç olarak entegre edilmesi; idareci, öğretmen ve öğrencilerimizin teknolojiyi etkin kullanması hedefiyle yola çıkan konferansta öğretmenlerimizin yaptığı sunumlar büyük ilgi ile karşılanmıştır.