Elif Buse Erdoğan Polonya Avrupa Gençlik Konferansı’na Katıldı

Özel İstanbul Marmara Koleji ve EYP Kulübü Öğrencisi Elif Buse ERDOĞAN, 23. Avrupa Gençlik Parlamentosu ulusal seçimlerinde Türkiye’yi temsil etmek üzere seçilerek 02-09 Eylül 2019 tarihleri arasında Polonya’ya gitti. “Trojmiasto 16th National Selection Conference of EYP”ye delege olarak katılmaya hak kazanan öğrencimizin üyesi olduğu İnsan Hakları Komitesi “modern kölelik” sorunlarını ele aldı; insan kaçakçılığını engellemek ve insanlık onurunun korunması için çeşitli çözümler aradı.  Avrupa Birliği’nin incelediği siyasî, ekonomik, sosyal sorunların gençler tarafından değerlendirildiği konferansta bulunan çözümler; Avrupa Birliği’ne gönderildi.

Elif Buse Erdoğan’ı hem ülkemizi hem de okulumuzu başarıyla temsil ettiği için tebrik ediyoruz.