Fikirler Çarpışıyor!

Özel Marmara Koleji ve Özel Marmara Fen Lisesi 11.Sınıf öğrencilerimiz, 28 Aralık 2016 tarihinde iki ayrı oturumda, İngilizce bir münazara ile fikirlerini konuşturdular. İlk oturumda Kolej 11-A sınıfından Deniz Taşbiçen, Burak Günoral, Cengiz Bora Şişli ile Kolej 11-C sınıfından Dilara Alan, Tuğçe Özen ve Emir Demirhan,   “IT IS EFFECTIVE TO CENSOR PARTS OF MEDIA or NOT” konusunu tartışmışlardır. İkinci oturumda ise Kolej 11-B sınıfından Ecem Sincek, Emre Taviloğlu,  Mert Şahin  ile Fen Lisesi 11-A’dan Ayliz Baykut, Asya Özen Doğan ve Barış Deniz Usta “DETENTION IS GOOD FOR STUDENTS AT HIGH SCHOOLS or NOT”  konularını ele alarak düşüncelerini İngilizce konuşma becerileri aracılığıyla, rakip takımlara aktarmış ve onların görüşlerini de münazara kuralları dahilinde centilmence  çürütmeye gayret etmişlerdir. Jürinin değerlendirmesi sonucunda Kolej 11-C sınıfı ve Fen Lisesi 11-A sınıfı finale kalmıştır. Bu iki takım 5 OCAK 2017 tarihinde FİNAL için karşı karşıya gelecektir.