Hayalimi Paylaş Projesi

"Hayalimi Paylaş" projesi, 2010-2011 Eğitim Öğretim Yılı’nda bir sosyal sorumluluk etkinliği yapmak amacıyla Marmara Eğitim Kurumları’nda, Özel Marmara Anadolu Meslek Lisesi öğretmeni İlknur Akgün rehberliğinde ve Meslek Lisesi öğrencileri ile başlatılmıştır.

"Hayalimi Paylaş" projesi 3- 18 yaşları arasında hayati tehlike taşıyan bir hastalığı bulunan çocukların dileklerini gerçekleştirmek ve onların hayata tutunmalarını sağlamak amacıyla "Bir Dilek Tut Derneği" çatısı altında dünyada 36 ülkede yürütülen bir projedir. Merkezi Amerika'da bulunan dernek, ülkemizde Akbank'ın ana sponsorluğunda okullarda öğrencilere sosyal sorumluluk alma, gönüllü olma bilincinin yerleştirilmesine çalışmaktadır.