Kıyafet

Bütün öğrenciler he gün okula, okulca belirlenmiş logolu okul üniforması ile gelirler. Okul giysi koleksiyonunun içerisine beyaz tişört veya kazak dışında hiçbir şey giyilmez. Sağlıklı olması koşuluyla ayakkabıda bir sınırlama yoktur.

• Takı/aksesuar olarak sadece saat kullanılır.
• Erkek öğrenciler kısa ve taranmış saçlarla günlük sakal tıraşı olarak okula gelir.
• Kız öğrencileri uzun saçlarını arkadan toplarlar. Okulda boyalı saça ve makyaja izin
verilmez.

ÖNEMLİ

Takılar ve uygun olmayan giyim eşyaları öğretmenler tarafından alındığında, ilgili müdür yardımcısı ofisine öğrenci ismi verilerek teslim edilir. Müdür yardımcıları, bu eşyaları dönem içinde sadece öğrenci velilerine ya da dönem sonlarında öğrencilere teslim ederler.

BEDEN EĞİTİMİ DERSİ FORMA DÜZENİ

Erkek Öğrenciler :

• Tişört : Beyaz, okul logolu kısa kollu, Şort : okul şortu
• Eşofman :okul eşofmanı
• Çorap : Spor çorap
• Ayakkabı : Spor salonuna uygun spor ayakkabısı,

Kız Öğrenciler :

• Tişört : Beyaz, okul logolu kısa kollu,Şort : okul şortu
• Eşofman : okul eşofmanı
• Çorap : Spor çorabı
• Ayakkabı : Spor salonuna uygun spor ayakkabısı,

Okul spor kıyafetlerinin eksiksiz hazırlanması, spor çantasına havlu ve yedek çamaşırlarının konulması.
Ayda bir hafta Beden Eğitimi derslerinde öğrencilerin yüzmelerine izin verilir. Ancak Yüzme günlerinde öğrenciler ( havuzu kullanabilmeleri için öğrencilerin aşılarının tamam olması ve aşı karnelerini spor bölümüne bildirmeleri gerekir) bonesiz havuza girmez.