Kütüphane

Bodrum Marmara Koleji Okul Kütüphanesi’nin amacı, yaşam boyu öğrenme ilkesiyle öğrencilere okuma, öğrenme ve araştırma isteği aşılamak ve onların bilgiyi yetkin, eleştirel ve etiğe uygun biçimde kullanmalarını sağlamaktır. Kütüphanemiz; çeşitli elektronik koleksiyon ve hizmetler ile 15.000’in üzerinde geleneksel basılı kaynağı ve Uluslararası Bakalorya Programı’na yönelik yayınları bir arada sunmaktadır. Kütüphanemizde sessiz okuma, öğrenci araştırmalarına yönelik öğretim, süreli yayın, işitsel-görsel koleksiyon alanları yer almaktadır. Aynı zamanda öğrencilerimiz Maltepe Üniversitesinin kitap kataloğuna doğrudan erişim imkanına sahiptir.